MISS YOU DEEPLY :'(

np laa aku nyh ego sgt . padahal aku yg buadd salah . teruknye aku . aku da try na berubah , tpy ta bole ! :'( . aku tetap nan perangai panas baran aku tuh . dcbbkan ego nyh laa hbgn aku nan dea makin renggang . ye , aku tao aku salah . tp aku jujur nan dea . dea ckp nan aku leklok , aku tahu dea sakedd hati nan perangai aku . tpy dea ta rety na mara aku . ape aku na , ape aku ckp , sume dea ekodd , dea buadd . tpy aku ? HAMPEH ! . sumpah aku sygkan hubungan kiteorang . mmg dea ta kacak , ta hensem , ta perfect , ta smart mcm bf korang . tpy pada mate aku , dea da ckup sempurna ! . da dekat seminggu aku ta text dea . tpy dea harihari text aku tanpa jemu . then aku bg alasan yg aku tade kedit . teruk kan aku ? bila aku dah sunyi mcm sekarang nyh , baru terhegeh - hegeh aku cari dea . tpy dea ta mara aku . dea tetap reply text aku . 

SUMPAH aku sayang kau bie .
SUMPAH aku sayang our relationship .
SUMPAH aku nak kao sorang jea bie .
SUMPAH aku rindu kao bie .

TENKIUU FER READING SAYANG ♥ SUKA ? LIKE LAA :')

2 comments:

nadia athirah said...

xbleh la cmtoo dik.
jgn jadi ego oke? :)

nnti dya tgglkn adk.
adk gak yg ggit kuku.hee ^___^
jga hbgn lelok keh.be sweet couple.

*jd kaunselor pulakk ^__^

budakxaxao said...

@nadia athirah
insyaallah kak :) . tenkiu bg nasihat .